/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Premierul Principatului Liechtenstein se află într-o vizită oficială la Chișinău

missing
12 martie 2018, ora 09:38

Adrian Hasler urmează să sosească la Reședința de Stat din strada N. Iorga în după-amiaza zilei de luni. La ora 16.35 urmează a fi realizată fotografia de protocol comună a celor doi prim-miniștri. Ulterior, va avea loc ședința în format extins a delegațiilor Republicii Moldova și Principatului Liechtenstein. Reprezentanţii mass-media vor avea posibilitatea să ia imagini protocolare de la ședință, iar la ora 17.25, Pavel Filip și Adrian Hasler vor face declarații de presă.

În timpul aflării în Republica Moldova, Adrian Hasler va vizita câteva obiective care beneficiază de finanțare din partea Serviciului de Dezvoltare din Liechtenstein.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram