Primul Canal a prezentat piesa și videoclipul cu care interpreta Julia Samoilova va reprezenta Rusia la concursul de melodii Eurovision în 2018, la Lisabona - „I Will not Break”. Anunțul a fost făcut duminică seara, 11 martie, în cadrul emisiunii „Timpul”.

Autorii piesei sunt Leonid Gutkin, Natta Nimrodi și Arie Burstein, iar videoclipul a fost regizat de Alexei Golubev, cel care va pune și numărul în scena de la Lisabona. Anterior, acesta a lucrat cu interpreta Polina Gagarina, când a ocupat locul doi în 2015, în cadrul aceluiași concurs.

După ce anul trecut Iuliei Samoylova i-a fost interzis accesul în Ucraina pentru a participa la Eurovision, Rusia a decis să o trimită și în acest an pe Samoylova la concurs.

Iulia Samoylova s-a născut în 1989 în Ukhta, Rusia. Ea este finalistă a concursului de talente X Factor și câștigătoare a premiului Alla`s Golden Star, concurs numit în cinstea Alei Pugachova, care a participat la Eurovision în 1997. Interpreta a participat și la ceremonia de deschidere a Jocurilor Paralimpice de la Sochi, în anul 2014.

Amintim că, Iuliei i-a fost interzis accesul pe teritoriul Ucrainei după ce s-a aflat că artista a cântat în Crimeea, în anul 2015, după ce Rusia a anexat peninsula.

Cântăreaţa Julia Samoilova ar fi trebuit să reprezinte Rusia la Eurovision 2017 cu piesa „Flame is burning”.

Eurovision 2018 va avea loc la Lisabona între 8 și 12 mai, și asta după ce la ediția anterioară cântărețul portughez Salvador Sobral a câștigat concursul.