Vremea e din ce în ce mai schimbătoare. După ce ne-am delectat cu atmosfera primăvăratică, soare generos și temperaturi ridicate, avem parte de înnorări și ploi. Chiar dacă tabloul meteorologic se schimbă pe zi ce trece maximele termice vor atinge până la 9 grade cu plus. Totuși va sfătui să nu uitați umbrele acasă, care vă vor fi de mare folos. Vântul va sufla ușor din Sud-Vest.

În nordul țării vom avea parte de o zi posomorâtă și ploioasă. Înnorările vor fi la ordinea zilei, iar temperatura va oscila între 5 grade de dimineață și 6 la amiază.

Precipitațiile nu vor uita nici de centrul țării. Și aici sunt prognozate ploi și vreme mohorâtă. Dimineața se vor înregistra 6 grade, iar la amiază doar 7.

Sudul țării de asemenea va fi împânzit de nori plini de umezeală. De-a lungul zilei vor cădea picături de ploaie, iar atmosfera se va menține tristă. Dimineața vor fi 8 grade, iar pe parcurs vor fi 9 grade.

În capitală vremea va fi mohorâtă și va ploua. Totuși temperaturile nu ne vor lăsa la greu și se vor menține ridicate. La noapte se vor înregistra 6 grade, iar ziua vom avea 7.