/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/DOC/ Dodon a semnat demisia lui Tănase. „Ar fi bine să-și dea demisia deja tot Guvernul”

missing
13 martie 2018, ora 16:14

Aceasta este a 16-a demisie din Guvernul Filip pe care o semnez (inclusiv 14 miniștri și doi vicepremieri). Și ar fi bine să-și dea demisia deja tot Guvernul, în frunte cu premierul Filip, ca să putem organiza alegeri anticipate împreună cu cele din Chișinău și Bălți, așa cum doresc majoritatea cetățenilor. Și vom economisi și zeci de milioane de lei”, a scris Dodon pe pagina sa de facebook.

Șeful statului a mai spus că mereu este pregătit să-i „trimit în afara Guvernului și în afara politicii pe toți membrii guvernării eurounioniste. Și pe unioniștii declarați de acolo, și pe cei camuflați”.

Marți Vlad Plahotniuc a anunțat că noul candidat PDM pentru funcția de ministru al Justiției este Victoria Iftodi, actual judecător al Curții Constituționale numit de Guvern în mai 2017.

Reamintim că, Tănase și-a anunțat duminică dimineaţă demisia din funcția de ministru al Justiției. Anunțul vine la două zile după publicarea unei convorbiri telefonic dintre Alexandru Tănase şi Veaceslav Platon, în care cei doi vorbesc despre furtul miliardului.

Tănase a fost numit ministru al Justiției la 10 ianuarie 2018.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram