/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Un șofer teribilist și agresiv a atacat un ofițer de patrulare cu cuvinte necenzurate

13 martie 2018, ora 14:35

Ofițerii de patrulare au propus ajutor acestuia, de a-l conduce la prima stație de alimentare auto. În drum, șoferul a oprit mașina din mers pe marginea carosabilului și a comunicat că mașina nu mai merge din lipsa combustibilului. Astfel, inspectorii INP au spus că o idee ar fi de a-i acorda măcar cât de puțină benzină, însă șoferul a refuzat.

Prin urmare, angajații INP și-au îndeplinit atribuțiile de serviciu și au întocmit proces verbal conducătorului auto, pentru depășirea limitei de viteză conform legislației. Însă șoferul, văzând amenda de 900 de lei a rămas nemulțumit, s-a eschivat de la semnarea procesului verbal, iar comportamentul său liniștit s-a transformat în unul agresiv și neadecvat asupra inspectorului de patrulare.

Imediat, polițiștii au oprit un șofer pentru a fi martor, iar în acest timp, șoferul agresiv a urcat în mașina de patrulare și striga să fie lăsat în pace. Totodată, tânărul a început a filma cu telefonul și a făcut public pe o rețea de socializare conflictul, încercând în așa mod sa se victimizeze.

Inspectoratul menționează că, cazul este înregistrat de către procuratura raionului Cimișlia și va fi documentat în baza secvențelor video, dacă șoferul va fi găsit vinovat, acesta riscă de a fi sancționat conform legislației pentru comportament agresiv în adresa unui angajat al poliției.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram