/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Ambasadorul rus la Londra, despre expulzarea diplomaților ruși din Marea Britanie

missing
14 martie 2018, ora 17:06

„Tot ce a făcut astăzi guvernul britanic este inacceptabil și considerăm că este vorba de o provocare. Credem că este o provocare serioasă și nu suntem pregătiți să discutăm în baza unui ultimatum”, a declarat ambasadorul pentru Sky News.

Ministerul de Externe al Federației Ruse nu a venit încă cu o declarație în legătură cu anunțul făcut de premierul britanic, Teresa May. Potrivit RIA, purtătoarea de cuvânt a ministerului de externe, Maria Zaharova a menționat că reacția oficială va fi publicată în scurt timp.

Menționăm că, în legătură cu cazul Skripal, Marea Britanie va expulza din țară 23 de diplomați ruși, care au fost identificați ca ofițeri de informații. Totodată, May a anunțat și despre suspendarea contactelor bilaterale cu Federația Rusă, inclusiv retragerea unei invitații a ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, de a vizita Londra.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram