Xenia Sobceak, candidată la prezidențialele din Rusia, a plâns în cadrul unor dezbateri electorale desfășurate la postul public de televiziune. Aceasta a declarat, în lacrimi, că în timpul dezbaterilor ea este umilită și întreruptă de ceilalți participați, iar moderatul nu face nimic. În replică, jurnalistul dă vina pe regulamentul CEC-ul rusesc care nu i-ar permite să intervină.

Acești oameni, care sunt niște spoileri, mă întrerup doar pe mine. Nu am reușit să spun nici un cuvânt”, a spus candidata.

Deși a solicitat timp suplimentar pentru ași spune punctul de vedere, moderatorul dezbaterilor a refuzat, precizând că nu are voie, deoarece așa prevede Regulamentul Comisiei Electorale Cetrale ruse. „Acest om mă numește … și vrăjitoare murdară la emisiunea Dvs, iar Dvs permiteți… Eu am dreptul la emisie, legal și acest om tot timpul mă umilește.”

La sfârșitul emisiunii, Ksenia Sobchak a părăsit în lacrimi studioul. Moderatorul emisiunii a declarat că va solicita CEC-ului să se pronunțe asupra acestui incident. Alegerile prezidențiale în Rusia urmează să aibă loc pe 18 martie.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!