/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Noi explozii, ajutor UE și pericol atomic. Stefanciuk a semnat legea mobilizării

Explozia din centrul Chișinăului: Bărbatul rănit în urma deflagrației a suferit o plagă în regiunea abdomenului

missing
20 martie 2018, ora 13:54

Bărbatul s-a ales cu plagă penetrantă în regiunea epigastrică, hematom subcutanat frontal și echimoză în regiune frontrală.

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova menționează că, pacientul se află în stare stabilă, la moment este examinat în Departamentul de Medicină Urgentă și i se acordă toată asistenţa medicală specializată corespunzătoare.

Reamintim că, un explozibil neidentificat a fost detonat în această dimineață la ieșirea dintr-un magazin alimentar de la intersecția străzilor Armenească și Mateevici din Chișinău. Doi bărbați au decedat pe loc. Este vorba de un trecător care se afla în preajmă și cumpărătorul care a adus explozibilul în magazinul alimentar. Mai multe detalii despre incident puteți GĂSI AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram