/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Identitatea trecătorului decedat în explozia de marți încă nu a fost stabilită

missing
21 martie 2018, ora 13:31

„Din păcate, până la moment, nu a fost stabilită identitatea trecătorului care a decedat în deflagrația de marți. Bănuiesc că, astăzi vom apela și la serviciile mass media pentru a stabili identitatea acestuia”, a declarat Pînzari.

Poliția susține că au fost examinate mai multe versiuni, inclusiv faptul că, bărbatul care a declanșat această explozie, avea probleme de familie, se afla într-o stare de stres, dar și faptul că întrebuința băuturi alcoolice. „Nu este stabilit dacă acesta era în stare de ebrietate în momentul exploziei. Este stabilit cu certitudine că, acesta făcea abuz de băuturi alcoolice”, a menționat Pînzari.

La 24 de ore de la producerea accidentului, poliția nu a stabilit ce fel de obiect a explodat ieri în incinta magazinului. Potrivit lui Pînzari, rezultatele expertizei ar putea fi gata miercuri seara sau joi dimineața.

Pe fundalul tragicului incident, Poliția urmează să lanseze o campanie națională pentru identificarea persoanelor care păstrează ilegal arme.

Reamintim că, deflagrația care s-a produs marți, 20 martie, într-un magazin din centrul capitalei a luat viața a două persoane, printre care și a atacatorului, iar încă una a fost grav ranită, fiind internată la spital cu plagă în regiunea abdomenului. Starea pacientului este stabilă, precizează medicii. Un martor a declarat, ieri, că bărbatul care a declanșat explozia ar fi divorțat recent de soție și că în ultimele zile ar fi locuit în stradă. Potrivit poliției, individul, în vârstă de 50 de ani, a avut anterior probleme cu legea.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram