/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Decizia PAS cu privire la alegerile din Chișinău. Amână înaintarea unui candidat

22 martie 2018, ora 08:19

„Partidul Acțiune și Solidaritate conștientizează importanța alegerilor din Chișinău și a câștigării acestora de un candidat proeuropean. Totodată, PAS înțelege rolul său fundamental de consolidare a tuturor forțelor sănătoase din societate pentru realizarea aspirațiilor comune ale tuturor cetățenilor – aducerea țării noastre pe făgașul normalității, libertății și bunăstării”, se arată într-un mesaj remis presei.

Cei din PAS anunță că, CNP a hotărât să amâne adoptarea deciziei cu privire la candidatul la primărie până la finalizarea discuțiilor cu PPDA privind mecanismul de creare a blocului electoral pentru alegerile parlamentare din 2018 – moment esențial pentru Republica Moldova.

Reamintim că, la 20 mai vor avea loc alegeri anticipate în municipiul Chişinău. Până acum, PL l-au înaintate pentru fotoliul de edil pe Valeriu Munteanu, Platforma DA – pe liderul formaţiunii Andrei Năstase, iar cei din PSRM pe Ion Ceban, iar candidata partidului Șor este viceprimarul orașului Orhei, Reghina Apostolova. Cei din PDM a propus ca partidele de dreapta să înainteze un candidat unic.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram