/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

„Dragă Los Angeles, nu-mi mulțumi”. Zlatan Ibrahimovic și-a anunțat noul club cu ajutorul unei publicități în ziar

missing
25 martie 2018, ora 07:24

Totodată, pe pagina sa de Instagram, suedezul a publicat un mic video în care a spus: „Los Angeles, bun venit la Zlatan”.

Zlatan Ibrahimovic este unul dintre cei mai cunoscuți jucători de fotbal din lume. În vârstă de 36 ani, Ibrahimovic a mai evoluat în cursul carierei sale la Ajax Amsterdam, Inter Milano, FC Barcelona, AC Milan şi Paris Saint-Germain.

Pe lângă abilitățile sale unice legat de fotbal, el este cunoscut pentru încrederea în sine și narcisismul excentrică. De exemplu, acesta vorbește de multe ori despre el la persoana a treia și se supără atunci când este numit „rege” și nu „Dumnezeu”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram