/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Dragnea, către Candu: „Chiar nu avem curaj să spunem clar ce vrem?”

missing
27 martie 2018, ora 11:04

„Dle președinte Candu, dl vicepremier Leancă, chiar nu avem atâta curaj să spunem clar ce vrem? Eu spun deschis – eu vreau să ne Unim cu Moldova! Vreau să fim împreună în Europa, dar ca o singură națiune. România a fost puternică când a fost unită. Și va fi unită, va fi puternică. Acesta este idealul nostru prin care ne vom afirma în istorie”, a menționat Nicolae-Liviu Dragnea, președinte Camerei Deputaților.

În discursul său, Andrian Candu a evitat să răspundă la întrebarea lui Dragnea și nu a venit cu o poziție clară cu referire la Unirea dintre Republica Moldova și România.

„Suntem aici pentru a evoca un eveniment istoric pe care trebuie să îl tratăm așa cum a fost. Vreau să fiți absolut siguri că Republica Moldova are nevoie de o Românie puternică. România trebuie să rămână cel mai fidel și solid partener al Republicii Moldova în parcursul său european”, a declarat speakerul Parlamentului, Andrian Candu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram