/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Deputată, către președintele CCA: „Nu e un secret că toți membrii au fost numiți pe criterii politice și au devenit trandafirii”

30 martie 2018, ora 11:26

Întrebat la un moment dat ce activități a întreprins CCA pentru a încuraja libera concurență pe piața mediatică din țară, Dragoș Vicol a menționat că acest aspect intră în competențele Consiliului Concurenței, ceea ce a nemulțumit-o pe deputata Maria Ciobanu.

„Prin definiție, CCA trebuie să supravegheze libera concurență. Nu e un secret pentru nimeni că toți membrii CCA au fost numiți pe criterii politice și chiar așa, ajunși acolo, majoritatea ați devenit trandafirii. Atunci când veți scăpa de partizanatul politic, veți veni cu un alt raport și în ședința Plenului”, a declarat Maria Ciobanu.

„Și dvs m-ați votat pe mine. Să înțeleg că a primat criteriul politic și nu profesionalismul?”, a replicat Vicol.

Discuția a fost încheiată de președintele Parlamentului: „Poate și doamna s-a trandafirit între timp”.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram