/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Doi moldoveni au încercat să treacă vama cu mii de țigarete de la Duty-Free și cu plăcuțe de înmatriculare străine

missing
01 aprilie 2018, ora 21:17

Incidentul a avut loc sâmbătă, 31 martie, jurul orei 19.25, când la Punctul de Trecere a Frontierei Stânca s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, Ruslan C., cu cetăţenie română şi Republica Moldova, în vârstă 41 de ani, conducând un microbuz marca Mercedes Sprinter, ce avea aplicate plăcuţe de înmatriculare bulgăreşti. Bărbatul era însoţit de cetăţeanul moldovean Arcadie S., în vârstă 43 de ani, proprietarul mijlocului de transport.

Ulterior, în cadrul verificărilor, polițiștii au descoperit ascunse în podea, sub scaunul din dreapta faţă şi în plafonul microbuzului 130.200 ţigarete, diferite mărci, cu timbru de acciză R. Moldova şi de provenienţă Duty-Free.

Totodată, polițiștii români au stabilit faptul că numerele de înmatriculare bulgăreşti ale maşinii aparţin altui vehicul.

Cei doi au recunoscut că după ce au trecut de controlul de frontieră din Republica Moldova, înainte de a ajunge pe barajul peste râul Prut, a înlocuit plăcuţele de înmatriculare italieneşti ale microbuzului, cu unele bulgăreşti.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram