/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

1.400 de euro pentru eliberarea a două permise de conducere. Un fost polițist, reținut pentru corupție

04 aprilie 2018, ora 11:45

Potrivit forțelor de ordine, bărbatul a declarat că are influență asupra unor persoane publice ce activează în subdiviziunile structurale ale Direcției Înmatriculare Transport și Calificare a Conducătorilor Auto ÎS „CRIS Registru”, și poate facilita susținerea examenelor și primirea permisului de conducere fără impedimente.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliul acestuia au fost depistate actele de identitate ale persoanelor care au denunțat cazul de corupție.

Fiind audiat de către oamenii legii, acesta a recunoscut integral vina și a decis să coopereze cu organul de urmărire penală.

Bărbatul și-a recunoscut vinovăția și este cercetat în stare de libertate.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la 6 ani de închisoare sau amendă de până la 200.000 de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram