/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Incendiu într-un centru comercial din Moscova. Arde un depozit cu jucării

missing
04 aprilie 2018, ora 13:39

Flăcările au izbucnit în clădirea magazinului „Perseu”, la etajul patru, într-un depozit de jucării. Peste 600 de persoane au fost evacuate după ce s-a declanșat alarma.

Centrul comercial a fost deschis în 2009. Acesta adăpostește mai multe magazine cu articole pentru copii, mobilă, produse alimentare și cărți. La ultimul etaj al clădirii se afla un club pentru copii. Incendiul ar fi pornit urmare a unui scurtcircuit.

Amintim că într-un alt incendiu, produs acum 10 zile tot într-un centru comercial din orașul Kemerovo, au murit 64 de persoane, majoritatea copii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram