Andrei Năstase a depus actele pentru a fi înregistrat în calitate de candidat la funcția de Primar al municipiului Chișinău. Candidatul Platformei DA a declarat că va lupta pentru victoria din primul tur și că are susținerea partidului pe care îl conduce, precum și sprijinul Partidului Acțiune și Solidaritate.

„Sunt sprijinit de coaliția partidelor democratice și pro-europene și de exponenții societății civile. Mă voi bate pentru victoria din primul tur. Contez pe locuitorii din Chișinău și suburbii, dar și pe oamenii de bună credință. Candidez pentru că mă interesează reformele profunde”, a spus Andrei Năstase.

Liderul Platformei DA a mai menționat că va face o campanie electorală curată și nu va proceda la fel ca și oponenții săi. Cât privește resursele financiare ce urmează a fi utilizate în campanie, Andrei Năstase a declarat că totul va fi transparent și orice cetățean va putea analiza sumele cheltuite.

Menționăm că, azi au mai depus actele la CEC și Valeriu Munteanu, candidatul Partidului Liberal, dar și Vasile Costiuc, candidatul partidului Democrația Acasă.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!