Luăm decizii zilnic, de la cele de rutină, până la unele care ne croiesc soarta. Este nevoie de curaj pentru a face o alegere importantă, iar acest lucru nu mereu ne reușește. Însă, o inspirație poate fi istoria altor oameni, care au în spate o experiență bogată. De această dată ne inspirăm de la bucătarul-șef și muzicianul Emil Bojescu care a povestit în cadrul emisiunii Optmart SRL despre trecutul deciziilor sale.

30 de ani în urmă, când trebuia să fac o decizie, o făceam mult mai spontan decât o fac acum. Îmi dau seama că am acumulat o experiență în viață. Deciziile noastre foarte mult depind de felul în care suntem educați, de felul cum ni s-a dat un anumit mod de a gândi și de societate,” a spus Emil.

Referitor la cum a luat cele mai importante decizii din viața sa, muzicianul a spus că acestea nu erau spontane și că au fost luate împreună cu prietenii săi. „Aveam unele idei romantice despre viață și vroiam să ating un scop. Desigur că îți planifici mișcările și îți dai seama că depinde și de oamenii care te înconjoară,” a adăugat Emil.

Vorbind despre regrete, acesta este mai degrabă nostalgic față de anumite momente ale vieții sale și cu toate că a luat anumite decizii regretabile, ele deja s-au stins cu trecerea timpului. „Important este să nu fii manipulat și să-ți asculți inima. Eu îmi ascult inima. Mă străduiam egoismul meu să nu-l pun în prim plan și să cedez. Atunci se crează o balanță,” a menționat Emil.

Varianta integrală a emisiunii poate fi urmărită AICI.