Miercuri, 4 aprilie, Valeriu Munteanu depune setul de acte pentru a fi înregistrat în calitate de candidat din partea Partidului Liberal, pentru funcția de Primar General al Municipiului Chișinău la alegerile locale noi din 20 mai 2018.

UPDATE 9:29. „Vreau să comunic locuitorilor municipiului Chișinău că binomul Plahotniuc-Dodon a capturat întreaga republica Moldova, iar planul lor este ca să captureze și Chișinăul. Consider că pot să opresc acest binom în calea lor de a uzurpa și a captura puterea și în Chișinău. Orășenii merită mai mult, trebuie să facem din Chișinău un oraș cu adevărat european. Venim să construim, nu să cârpim”, a declarat Munteanu după ce a depus actele la consiliul electoral.

Ambii candidați vor afla în decurs de 7 zile dacă au fost înregistrați sau nu.

UPDATE 9:20. Și Vasile Costiuc, candidatul din partea partidului Democrația Acasă, a prezentat actele la Consiliul Electoral de Circumscripție Chișinău pentru a fi înregistrat în cursa electorală pentru fotoliul de primar al Chișinăului.

Menționăm că, până în acest moment și-au anunțat intenția de a candidat pentru alegerile locale din Chișinău: Andrei Năstase, Platforma DA, Valeriu Munteanu, partidul Liberal, Ion Ceban, partidul Socialiștilor, Vasile Costiuc, partidul Democrația Acasă, Reghina Apostolova, Partidului Șor și Sergiu Tofilat, candidat independent.