Fiica fostului ofițer de rezervă al GRU, Serghei Skripal, care a lucrat pentru serviciul britanic de informații, a venit cu o declarație în care spune că s-a trezit mai mult de o săptămână în urmă, iar starea sa de sănătate se îmbunătățea în fiecare zi, transmite Ria Novosti.

„Sunt recunoscătoare pentru interesul manifestat față mine și pentru multiplele urări de sănătate pe care le primesc”, se spune în afirmația Iuliei Skripal, publicată de Poliția Metropolitană din Londra.

„Trebuie să mulțumesc multor oameni pentru însănătoșire, în special aș dori să-i menționez pe locuitorii din Salisbury care au venit în ajutorul nostru, atunci când eu și tatăl meu eram inconștienți. Aș dori, de asemenea, să mulțumesc angajaților spitalului din districtul Salisbury pentru îngrijirea și profesionalismul lor”, – a remarcat Skripal.

Despre starea tatălui său, Skripal nu a menționat nimic.

Amintim că, Serghei Skripal, fost agent dublu rus care locuia în Marea Britanie, şi fiica sa Iulia au fost otrăviţi cu o substanţă neurotoxică la începutul lunii martie la Salisbury, în sud-vestul Angliei.