/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Prima declarație a Iuliei Skripal publicată de poliția din Londra

05 aprilie 2018, ora 17:11

„Sunt recunoscătoare pentru interesul manifestat față mine și pentru multiplele urări de sănătate pe care le primesc”, se spune în afirmația Iuliei Skripal, publicată de Poliția Metropolitană din Londra.

„Trebuie să mulțumesc multor oameni pentru însănătoșire, în special aș dori să-i menționez pe locuitorii din Salisbury care au venit în ajutorul nostru, atunci când eu și tatăl meu eram inconștienți. Aș dori, de asemenea, să mulțumesc angajaților spitalului din districtul Salisbury pentru îngrijirea și profesionalismul lor”, – a remarcat Skripal.

Despre starea tatălui său, Skripal nu a menționat nimic.

Amintim că, Serghei Skripal, fost agent dublu rus care locuia în Marea Britanie, şi fiica sa Iulia au fost otrăviţi cu o substanţă neurotoxică la începutul lunii martie la Salisbury, în sud-vestul Angliei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram