/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/VIDEO/ Starul MMA Conor McGregor, reţinut de poliţişti. A atacat microbuzul în care se afla luptătorul rus Nurmagomedov

missing
06 aprilie 2018, ora 11:12

Acesta este acuzat că ar fi creat haos după ce, împreună cu cei din anturajul său, ar fi pătruns în clădire printr-o intrare laterală şi ar fi atacat, în parcarea complexului, un microbuz în care se afla luptătorul rus Habib Nurmagomedov, dar şi alţi sportivi care urmau să plece.

Tarik Sheppard, purtător de cuvânt al Poliţiei, a menţionat că oamenii legii analizează imaginile surprinse de camerele de luat vederi. Pe imagini se poate observa cum obiect care se presupune că a fost aruncat de McGregor a lovit parbrizul microbuzului respectiv, şoferul întorcând maşina şi pornind în sens opus.

„Este cel mai urât eveniment cu care ne-am confruntat până acum”, a spus preşedintele UFC, Dana White.

Ulterior, Conor McGregor a mers şi s-a predat la o secţie de poliţie din New York, unde se află şi acum în custodie. Pentru moment, poliţiştii nu au deschis nicio investigaţie.

Nurmagomedov se va confrunta cu Max Holloway pentru centura mondială deţinută de McGregor, câştigată de acesta în 2016 la categoria uşoară, dar pe care acesta niciodată nu şi-a apărat-o.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram