/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Vremea pentru ziua de vineri, 6 aprilie: Vremea va fi posomorâtă și temperaturi de până la 16 grade

missing
06 aprilie 2018, ora 08:29

În nordul țării vremea se va modifica ușor. Sunt prognozate ploi slabe și mulți nori! Dimineața vor fu 10 grade, iar la prânz 12.

Vreme posomorâtă va fi și în centrul țării, totuși vom zări și câteva raze de soare. 8 grade vor fi de dimineață și 16 la prânz.

Înnorări persistente vom găsi și în ținuturile sudice. Dar vremea se va menține caldă, cu 10 grade de dimineață și 15 la orele amiezii.

Chișinăul nu va face excepție. Vremea va fi posomorâtă, dar temperaturile vor rămân ridicate. La noapte vor fi 9 grade, iar pe timpul de zi maxima aerului va ajunge 16 grade.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram