/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Firma de pază afiliată lui Plahotniuc a semnat contracte de peste 6 milioane de lei cu Agenția Servicii Publice

missing
11 aprilie 2018, ora 09:18

Potrivit sursei citate, în aprilie curent, Argus a semnat un contract de 4.715.135 lei cu Agenția Servicii Publice, în vederea prestării serviciilor de pază fizică a edificiilor a I.P. Agenția Serviciilor Publice. Totodată, pe 31 martie curent, Argus-S a semnat alte trei contracte cu aceeași agenție în valoare totală de peste 1.800.000 lei.

Foto: zdg.md

De la începutul anului curent și până la începutul lunii martie, firma de pază Argus-S obținuse alte patru contracte de două milioane și jumătate de lei cu instituțiile statului.

La sfârșitul anului trecut, Argus-S a fost plătită cu 481 668 de lei pentru prestarea serviciilor de securitate și ordine publică în perimetrul Târgului de Crăciun, organizat între 15 decembrie – 14 ianuarie de către Guvern. Directorul „Moldova Concert” Andrei Locoman a declarat atunci că firma a fost selectată în urma organizării unei proceduri de cerere a ofertei de prețuri, iar „Argus-S” SRL a oferit cel mai avantajos preț.

În 2017, firma de pază „Argus-S” a semnat nu mai puțin de 11 contracte cu instituțiile statului cu o valoare de peste 6,6 milioane de lei, potrivit datelor din Registrul de Stat al Achizițiilor Publice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram