/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Prognoza METEO pentru 11 aprilie. Vreme instabilă, dar cu temperaturi în creștere

missing
11 aprilie 2018, ora 06:06

În nordul țării norii vor apărea destul de frecvent de-a lungul zilei, totuși vom avea vreme caldă. Dimineața vor fi 13 grade, iar la amiază 21.

Și în centru vremea va fi posomorâtă. Atmosfera va fi plăcută în ciuda înnorărilor. 11 grade vor funde dimineața și 21 la orele amiezii.

Aceeași situație va fi și în sudul țării! Cerul va fi Dominat de nori denși, dar temperaturile vor fi generoase. Ziua va începe cu 12 grade și va continua cu 20.

Și la Chișinău se vor aduna câțiva nori pe parcursul zilei, dar nu sunt anunțate ploi. Vom avea în continuare vreme caldă, la noapte înregistrându-se 7 grade, iar ziua 21.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram