/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/DOC/ Valeriu Munteanu s-a plâns pe Silvia Radu la CEC și CCA: Se folosește de resursele adminstrative pentru promovarea în alegeri

missing
13 aprilie 2018, ora 11:55

Munteanu susține că Silvia Radu, în timpul orelor de muncă, mai exact, miercuri, în jurul orei 15.00, s-a prezentat la Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale municipale Chișinău nr. 1, pentru a ridica listele de subscripție. „La fel, pe tot parcursul zilei de muncă, în calitate de primar interimar-auto-intitulat, aceasta abuzează de funcția deținută pentru a-și promova imaginea de candidat electoral, prin diferite materiale video și poze plasate pe rețelele de socializare (mimând supravegherea procesului de lucru la astuparea gropilor în asfalt, la salubrizarea de primăvară, la răsăditul florilor, etc), iar spațiul public este intoxicat cu informații mediatizate intens de portalurile de știri și posturile de televiziune deținute de liderul Partidului Democrat, dl Vladimir Plahotniuc”, mai menționează liberalul.

Munteanu subliniază că astfel de situații, per ansamblu, „sunt niște abuzuri de drept, fraude electorale și o crasă manipulare prin utilizarea resurselor administrative și mediatice, camuflate sub forma unor „informații despre activitatea administrației publice locale””.

Vedeți mai jos textul integral al sesizării:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram