/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ O moleculă de aer! O elevă din Chișinău a uimit publicul de la Românii au Talent cu flexibilitatea sa

13 aprilie 2018, ora 22:47

„Ai transformat dansul contemporan într-o altă galaxie. Ai făcut puțină liniște în sală. Realizezi că ești foarte bună, nu? Bravo!”, a menționat Mihaela Rădulescu.

„Mi se pare atât de greu ce ai făcut. Sunt în stare de șoc. Am avut impresia că ești o femeie care a făcut toată viața asta, nu un copil de 12 ani. Ești extraordinară!”, a spus Andra.

„Îmi aduce aminte de Nadia Comăneci. Ești imponderabilă! O moleculă de aer!”, a adăugat Florin Calinescu.

„Am avut momente în care m-ai lăsat fără cuvinte. Nici măcar nu am avut nevoie să respir. Să știi că te văd foarte departe, nu doar în emisiunea noastră, dar în arta spectacolului. Ești foarte, foarte valoroasă!”, a comentat și Andi Moisescu.

La final, jurata Rădulescu a specificat și-ar dori să o vadă pe Elena în finala de Românii au Talent pentru că merită. „Ar trebuie să aibă o carieră internațională,” a mai specificat aceasta.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram