O elevă în vârstă de 12 ani din Chișinău a lăsat mască jurații de la Românii au Talent. În timpul evoluției, publicul a admirat-o pe Elena Tricolici în liniște. Micuța moldoveancă a prezentat pe scena concursului un număr de dans contemporan, alternat cu mișcări de gimnastică, dând dovadă de flexibilitate și talent.

„Ai transformat dansul contemporan într-o altă galaxie. Ai făcut puțină liniște în sală. Realizezi că ești foarte bună, nu? Bravo!”, a menționat Mihaela Rădulescu.

„Mi se pare atât de greu ce ai făcut. Sunt în stare de șoc. Am avut impresia că ești o femeie care a făcut toată viața asta, nu un copil de 12 ani. Ești extraordinară!”, a spus Andra.

„Îmi aduce aminte de Nadia Comăneci. Ești imponderabilă! O moleculă de aer!”, a adăugat Florin Calinescu.

„Am avut momente în care m-ai lăsat fără cuvinte. Nici măcar nu am avut nevoie să respir. Să știi că te văd foarte departe, nu doar în emisiunea noastră, dar în arta spectacolului. Ești foarte, foarte valoroasă!”, a comentat și Andi Moisescu.

La final, jurata Rădulescu a specificat și-ar dori să o vadă pe Elena în finala de Românii au Talent pentru că merită. „Ar trebuie să aibă o carieră internațională,” a mai specificat aceasta.