Partidul Șor și-a prezentat candidatura pentru alegerile anticipate din municipiul Bălți. Astfel, pentru funcția de primar de Bălți, din partea partidului va candida Pavel Verejan, șeful fracțiunii „Pentru Orhei” din Consiliul Municipal Orhei.

„Noi ținem minte cum era municipiul Bălți pe timpuri, acum 25-30 de ani. Curată, organizată, verde și confortabilă – așa era capitala nordică a țării. Așa ar trebui să devină din nou. Vom aplica experiența noastră din Orhei, practicile care s-au dovedit a fi eficiente la Orhei. Mandatul primarului ales este limitat la un an. Prin urmare, promit doar ceea ce voi putea realiza garantat în decurs de un an”, a declarat Pavel Verejan.

Alegerile locale vor avea loc pe 20 mai. La Bălți, din partea „Partidului Nostru” va candida Nicolai Grigorișin, iar candidatul de rezervă al partidului este Elena Grițco, care va candida independent. Din partea Partidului Unității Naționale va participa Sergiu Burlacu, iar din partea PSRM – Alexandru Usatîi. PPDA a propus-o pentru funcția de primar de Bălți pe președinta organizației teritoriale a partidului, Arina Spătaru, iar Boris Marcoci va candida independent.