O femeie în vârstă de 67 de ani a fost salvată de pompieri, după ce aceștia au deblocat ușa de la intrarea în apartament. Femeia se simțea rău, așa că a solicitat intervenția medicilor. În încercarea de a le deschide ușa, acesteia i s-a făcut rău și a căzut la podea. Incidentul a avut loc în această noapte pe strada Muncești din Capitală.

Apelul la Serviciul 112 a parvenit din partea medicilor, care au fost chemați să îi acorde ajutorul bătrânei, însă nu puteau intra în apartament, întrucât femeia nu răspundea.

La fața locului au intervenit salvatorii, care au deblocat ușa de la intrarea și au asigura accesul personalului medical. Femeia se afla la podea, după ce a căzut în intenția de a deschide ușa. În mai puțin de 5 minute aceasta a primit îngrijiri de rigoare întrucât a suportat hipertensiune arterială. La moment viața acesteia nu este în pericol. P

Potrivit datelor IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 50 de situații de risc. În mare partea acțiunile angajaților Inspectoratului au fost orientate la lichidarea focarelor de ardere, dar și deblocări de uși.