/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

O femeie din Capitală a fost salvată de pompieri după ce i s-a făcut rău și a rămas blocată în apartament

missing
17 aprilie 2018, ora 09:46

Apelul la Serviciul 112 a parvenit din partea medicilor, care au fost chemați să îi acorde ajutorul bătrânei, însă nu puteau intra în apartament, întrucât femeia nu răspundea.

La fața locului au intervenit salvatorii, care au deblocat ușa de la intrarea și au asigura accesul personalului medical. Femeia se afla la podea, după ce a căzut în intenția de a deschide ușa. În mai puțin de 5 minute aceasta a primit îngrijiri de rigoare întrucât a suportat hipertensiune arterială. La moment viața acesteia nu este în pericol. P

Potrivit datelor IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 50 de situații de risc. În mare partea acțiunile angajaților Inspectoratului au fost orientate la lichidarea focarelor de ardere, dar și deblocări de uși.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram