/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

În plin an electoral, miniștrii și șefii de instituții vor avea întâlniri lunare, în teritoriu, cu cetățenii

missing
19 aprilie 2018, ora 09:04

Conform noilor prevederi, a treia zi de vineri a fiecărei luni este zi de audienţă şi întâlniri în teritoriu. Orarul acestora va fi aprobat lunar de către prim-ministru, în baza propunerilor membrilor Guvernului. Totodată, vor fi prezentate rezultatele tuturor audienţelor şi întâlnirilor desfăşurate.

Reprezentanţii Guvernului în teritoriu vor putea participa la organizarea şi desfăşurarea audienţei şi întâlnirilor cu cetăţenii, până acum această responsabilitate revenea exclusiv autorităţilor publice locale.

Noul mecanism de organizare şi desfăşurare a audienţelor şi întâlnirilor în teritoriu a membrilor Guvernului a fost elaborat în contextul modificării cadrului normativ care vizează excluderea funcţiei de viceministru şi instituirii funcţiilor de secretar general de stat şi secretar de stat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram