/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ PLR îl va susține pe Constantin Codreanu la alegerile pentru șefia Capitalei

19 aprilie 2018, ora 10:19

„Noi, membrii PLR ne-am identificat ca un partid unionist și din acest moment nu dorim să dispersăm forțele unioniste. Venim în susținerea inițiativei PUN, a candidatului Constantin Codreanu la funcția de primar general al municipiului Chișinău”, a menționat Oleg Bodrug, copreședinte al Partidului Liberal Reformator.

PLR va susține și candidatul PUN pentru funcția de primar al municipiului Bălți.

„Ideea unității a primat și am optat nu în favoarea unui candidat al nostru, dar al unității. Fac un apel către toate partidele unioniste, pro-democrate, de dreapta, să se abține de la atacuri reciproce în această campanie pentru că astfel vom turna apă la moara celor care sunt la guvernare și nu vor binele Republicii Moldova”, a menționat Tatiana Potîng, vicepreședintele PLR.

Constantin Codreanu urmează să depună astăzi actele pentru a fi înscris în cursa electorală.

Menționăm că în cursa electorală au fost înregistrați oficial liberalul Valeriu Munteanu, candidatul PPDA, PAS și PLDM, Andrei Năstase, socialistul Ion Ceban, Vasile Costiuc, din partea partidului „Democrația Acasă”, Alexandru Roșco, de la „Casa Noastră-Moldova”, Reghina Apostolova, susținută de formațiunea lui Șor, și Victor Strătilă de la Partidul Verde Ecologist. Au depus dosarele pentru a fi înregistrați în cursă și alți patru pretendenți: Silvia Radu, candidat independent, Alexandra Can, de la Partidul Național Liberal, Maxim Brăila, înaintat de Partidul Popular, și Andrei Munteanu, din partea Partidului Societății Progresiste.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram