/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Un singur candidat independent la Bălți. Elena Grițco a reușit să colecteze circa șase mii de semnături

missing
20 aprilie 2018, ora 12:53

Campania de colectare a semnăturilor pentru înregistrarea Elenei Grițco a început săptămîna trecută. În susținerea lui Grițco au semnat în jur de șase mii de orășeni. Menționăm că Grițco este candidatul de rezervă al „Partidului Nostru”.

„Decizia de a înainta doi candidați este motivată de „Partidul Nostru” prin îngrijorarea că autoritățile l-ar putea exclude pe Grigorișin din campania electorală pentru șefia la Primăria capitalei de nord”, se menționează într-un comunicat de presă al partidului.

La alegerile de la Bălți a vrut să candideze independent și Boris Marcoci, doar că acesta nu a reușit să strângă numărul suficient de semnături.

Alegerile locale vor avea loc pe 20 mai. La Bălți, din partea PAS va candida Guțu Simion. Din partea „Partidului Unității Naționale” va participa Sergiu Burlacu, iar din partea PSRM – Alexandru Usatîi. „Platforma DA” a propus-o pentru funcția de primar de Bălți pe președinta organizației teritoriale a partidului, Arina Spătaru, iar „Partidul Șor” l-a înaintat pe Pavel Verejan. Din partea partidului „Ruso-Slavean” va participa Oleg Topolinițkii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram