/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

România: 10 ani și 8 luni, atât a primit un bărbat care a agresat sexual o studentă din Republica Moldova

missing
22 aprilie 2018, ora 09:27

Fapta s-a petrecut anul trecut în zona pasajului pietonal din apropierea stației de carburanți OMV. Leontin Radu Dula a fost arestat imediat ce polițiștii l-au prins și au găsit asupra lui husa de la telefonul mobil al fetei, iar la audieri monstrul și-a recunoscut fapta.

Judecătorii timișoreni au respins apelul făcut de inculpat, astfel că Dula a rămas cu pedeapsa dată de magistrații lugojeni.

Judecătoria Lugoj l-a condamnat pe individ la opt ani de închisoare pentru viol și opt ani pentru tâlhărie calificată.

În urma contopirii pedepselor judecătorii au decis ca individul să ispășească o pedeapsă de zece ani și opt luni de închisoare și să nu comunice cu victimă sau să se apropie de această timp de trei ani după executarea pedepsei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram