/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Gmail îți va permite să ștergi mesajele trimise. Ce alte funcții a introdus serviciul

26 aprilie 2018, ora 13:04

Termenul de „valabilitate” al mesajului poate fi setat de la o zi la cinci ani și necesită ca destinatarul să introducă primită pe telefonul său înainte de al citi. E-mailurile pot fi trimise și în modul confidențial, ceea ce nu permite destinatarului să redirecționeze, să copieze sau să imprime mesajul.

În orice moment, puteți revoca e-mailul. De asemenea, utilizatorul va putea să trimită mesaje protejate de un cod PIN trimis la telefonul destinatarului.

Noile instrumente funcționează chiar și cu mesajele trimise altor servicii de e-mail decât Gmail. Însă, chiar și ala utilizatorii pot face un print screen al mesajului. „Evident, acest lucru nu va împiedica difuzarea deliberată a datelor din astfel de scrisori, dar Google consideră că există multe situații în care oamenii trimit accidental sau neintenționat informații persoanei greșite și aceasta este o problemă pe care compania speră să o rezolve”, scrie The Verge.

Împreună cu actualizările de securitate, există și funcții pentru organizarea unei căsuțe poștale. Gmail va afișa în partea de sus a listei trei mesaje necitite, pe care le recunoaște ca fiind cele mai importante. Pe mobil, notificările mesajelor primite pot fi limitate la mesajele importante.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram