/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

Iolanta Mura vă invită la o conferință Business Insider LIVE cu Ion Sturza și Veaceslav Cunev

missing
26 aprilie 2018, ora 12:58

Pe 17 mai, la Tekwill, ex-premierului Ion Struza și antreprenorul Veaceslav Cunev vor participa la conferința BUSINESS INSiDER LIVE, organizată de către compania BIZZ împreuna cu Iolanta Mura, femeie de afaceri și autoarea emisiunii BUSINESS INSiDER.

Cine sunt speakerii?

Ion Sturza – ex-prim-ministru al Republicii Moldova. Om de afaceri. A creat fondul de investiții Fribourg Capital, care are în portofoliu așa companii ca Elefant.ro, SEO Monitor etc. A creat cel mai mare parc IT din Cluj-Napoca – Liberty Tehnology Park.

Veaceslav Cunev – Om de afaceri. Futurolog. Fostul președinte ATIC, în prezent este membru de onoare ATIC. A fondat compania de IT – Deeplace. Membru al Consiliului Economic al Președintelui Republicii Moldova.

Unde și cum se va desfășura conferința?

De această dată, participanții vor avea ocazia nu doar să privească interviul Iolantei Mura cu invitații dar și să participe activ în discuția cu invitații conferinței. Ambii invitați vor aborda tema – Business-ul viitorului: globalizare, dezvoltare tehnologică și perspectivele Moldovei.

Conferința va avea loc pe 17 mai, începând cu ora 18:00, la Tekwill (str. Studenților 17).

Pentru a participa la eveniment, este nevoie să vă înregistrați pe site-ul http://bizz.md/insider/ sa la nr. de telefon 062 012 127.

Costul de participare la conferință sunt: 300 lei – bilet individual, 750 lei – pentru 3 persoane și 900 lei pentru bilet VIP, care inculde o cină VIP cu Ion Sturza, Veaceslav Cunev și Iolanta Mura după eveniment.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram