/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Un avion de pe cursa București-Barcelona, întoarsă pe aeroport din cauza unui geam spart

missing
26 aprilie 2018, ora 13:55

Aeronava Tarom, care decolase la ora 08:49 din București, se afla deja în zbor de o oră și ajunsese în spațiul aerian al Serbiei când echipajul a observat o fisură la unul dintre geamuri.

Piloții au luat decizia de a reveni pe aeroportul „Henri Coandă”. Aterizarea a fost efectuată fără incidente.

„Decizia comandatului respectă procedura stipulată în manualul de zbor al aeronavei. Siguranţa pasagerilor nu a fost pusă în pericol nicio clipă. Aeronava a aterizat în deplină siguranţã pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, pasagerii au fost debarcaţi, primesc asistenţă la sol şi vor decola în scurt timp către destinaţia iniţială”, anunţă Tarom, care își cere scuze pentru incident.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram