/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Fostul consilier al lui Nicolae Timofti s-a alăturat echipei electorale a lui Constantin Codreanu

26 aprilie 2018, ora 16:38

Codreanu a spus că l-a adus pe Țurcanu în echipa sa din motiv că acesta i-ar putea aduce mai multe voturi.

Sunt sigur că prezența lui Vlad alături de mine îi va convinge și pe ceilalți să vină alături de noi și că eu sunt candidatul pentru care trebuie să-și exprime votul”, a declarat Constantin Codreanu, candidat PUN la primărie.

Acest electorat pro-românesc din municipiul Chișinău are nevoie de un primar care să-i reprezinte și care să-i ajute să-și construiască un oraș frumos. Acesta este primul motiv pentru care am decis să-i fiu alături candidatului Constantin Codreanu”, susține Vlad Țurcanu, purtătorul de cuvânt al candidatului PUN.

Țurcanu a spus că planurile lui Codreanu pentru Chișinău vor fi realizate cu sprijinul României.

Toate proiectele pe care le-a prezentat și va continua s-o facă domnul Codreanu, se vor desfășura pe filiera românească cu sprijinul unor primării din România”, spune Țurcanu.

Vlad Țurcanu a fost consilier al fostului președinte Nicolae Timofti din anul 2012 până la 21 ianuarie 2016. El și-a anunțat demisia după ce Timofti a învestit, noaptea, în secret, Guvernul Filip.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram