/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/LIVE VIDEO/ PSRM organizează un marş dedicat Zilei de 1 Mai. La eveniment va participa și Igor Dodon

missing
01 mai 2018, ora 09:53

Potrivit PSRM, vor fi două coloane care vor porni la ora 10.00, una de la Circ (str. Circului, 33) şi a doua din faţa Academiei de Ştiinţe (Ştefan cel Mare şi Sfânt, 1).

Mitingul „Pentru o guvernare responsabilă şi echitate socială” va începe la 11.00, în faţa Parlamentului.

Serviciul de presă al Preşedinţiei menţionează că şeful statului va participa la marşul dedicat Zilei internaţionale a solidarităţii oamenilor muncii, organizat tradiţional de PSRM. La ora 10.30, la monumentul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt, Igor Dodon se va alătura şi va merge în fruntea coloanei de participanţi la marş.

Confederaţia Naţională a Sindicatelor nu a anunţat activităţi pentru 1 mai. Ziua Internaţională a Solidarităţii Muncii este marcată din anul 1889 în majoritatea ţărilor lumii. În Republica Moldova este zi nelucrătoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram