/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Năstase propune prelungirea străzilor pentru eliminarea ambuteiajelor din Capitală

02 mai 2018, ora 15:59

Andrei Năstase crede că o modalitate rapidă de fluidizare a traficului este prelungirea străzii Albișoara până la strada Mesager: „Soluționăm traficul infernal din intersecția străzilor sau bulevardului Ștefan cel Mare și Strada Creangă. Va permite transportului auto care pleacă spre Nisporeni, Călărași, Strășeni, Ungheni, Fălești să ocolească centrul orașului”.

Membrii PPDA au propus și alte soluții care, în viziunea lor, ar eliminat ambuteiajele.

„O simplă extindere a străzii Petru Rareș până la cercul Visterniceni va permite crearea unei noi căi de acces spre Calea Orheiului. Nu este nevoie de mult, este nevoie de construcția a 150 de metri de carosabil”, susține Liviu Vovc, membru al Platformei DA.

Potrivit celor de la Platforma DA, pentru extinderea și reconstrucția străzii Albișoara sunt necesare aproximativ 200 de milioane de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram