/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

După ce a ieșit din partid, și-a depus și mandatul de deputat. Parlamentul a acceptat demisia lui Dudoglo

missing
03 mai 2018, ora 15:19

Amintim că anterior, Dudoglo a anunțat că părăsește Partidul Democrat pentru a-și continua activitatea politică în asociația obștească din UTA Găgăuzia „Noua Găgăuzie”. Alegere care a făcut-o după ce partidul democrat l-a pus să facă o alegere între partid și asociație, a cărei „obiective politice nu se încadrează în politica promovată de PDM”.

Menționăm că, potrivit declarației de avere, Nicolai Dudoglo în 2017 a avut un salariu de deputat de 121 mii de lei și o indemnizație de peste 64 mii de lei pentru cheltuieli de transport. Soția acestuia a avut un salariu total de aproximativ 113 mii de lei. Deputatul a mai indicat două apartamente, două case de locuit și două spații comerciale. Totodată, familia Dudoglo mai deține trei mașini: Volxsfagen, Skoda Superb și o Toyota RAV 4. De asemenea, democratul deține 10% din compania ungară Dronko.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram