/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Producătorii moldoveni pot exporta mere în Israel

missing
03 mai 2018, ora 07:43

La perfectarea certificatului fitosanitar, exportatorul va specifica că locul de producție și lotul de fructe a fost inspectat și s-a constatat că este liber de dăunători, care prezintă pericol fitosanitar pentru țara de import.

O condiție impusă este utilizarea materialul de ambalare nou, pe care să fie indicată țara de origine, precum și denumirea soiului, denumirea producătorului și numărul de înregistrare oferit de ANSA. Fiecare lot va trebuie marcat de către ANSA cu o etichetă „aprobat pentru Israel”.

ANSA atenționează că prezența unuia dintre dăunătorii de relevanță fitosanitară pentru Israel va conduce la rebutul lotului infectat și la renunțarea la exportul fructelor din livada unde a fost depistat dăunătorul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram