Proiectul televizat BUSINESS INSiDER cu Iolanta Mura are deja șase luni și a devenit foarte popular, fiind unicul proiect cu și despre business în Republica Moldova. Împreuna cu echipa, moderatoarea proiectului a hotărât să surprindă în continuare spectatorii nu doar cu invitați interesanți, dar și ceva schimbări. Una din schimbările propuse este conceptul BUSINESS INSiDER Live. Acest concept își propune să aducă spectatorii mai aproape de invitați.

„Oamenii vor și trebuie să fie implicați în discuțiile din diferite domenii: politică, economie, sănătate, strategii și, în cazul nostru – business. Statul este cu atât mai prosper, cu cât mai multe persoane au poziție civică, viziune, implicare și sunt activi. Îi îndemn pe toți cărora le pasă să participe la discuții, evenimente, consultări, iar pentru BUSINESS INSiDER live să pregătească întrebări cât mai interesante și provocătoare”, menționează Iolanta Mura.

Pe 17 mai, la Tekwill, Ion Sturza, ex-prim-ministru al Republicii  Moldova, om de afaceri, conducătorul fondului de investiții Fribourg Capital și creatorul celui mai mare parc IT din Cluj-Napoca, și Veaceslav Cunev, om de afaceri, fondatorul Deeplace, care a stat la baza înființării ATIC și ani buni a condus această asociație IT, vor participa la prima conferință BUSINESS INSiDER LIVE.

„Prima ediție va fi despre viitor. Noi toți suntem curioși ce ne așteaptă și cum să procedăm ca să fim pregătiți de provocări. Trăim într-o lume dinamică, cu schimbări accelerate și înțelegem că viitorul începe azi! Promit, va fi interesant”, susține moderatoarea emisiunea.

Conferința va dura trei ore, cu începere de la ora 18.00 și va putea fi urmărită la TV8.