/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ BUSINESS INSiDER cu Iolanta Mura, într-un nou format. Spectatorii vor putea interacționa cu invitații

missing
03 mai 2018, ora 14:35

„Oamenii vor și trebuie să fie implicați în discuțiile din diferite domenii: politică, economie, sănătate, strategii și, în cazul nostru – business. Statul este cu atât mai prosper, cu cât mai multe persoane au poziție civică, viziune, implicare și sunt activi. Îi îndemn pe toți cărora le pasă să participe la discuții, evenimente, consultări, iar pentru BUSINESS INSiDER live să pregătească întrebări cât mai interesante și provocătoare”, menționează Iolanta Mura.

Pe 17 mai, la Tekwill, Ion Sturza, ex-prim-ministru al Republicii  Moldova, om de afaceri, conducătorul fondului de investiții Fribourg Capital și creatorul celui mai mare parc IT din Cluj-Napoca, și Veaceslav Cunev, om de afaceri, fondatorul Deeplace, care a stat la baza înființării ATIC și ani buni a condus această asociație IT, vor participa la prima conferință BUSINESS INSiDER LIVE.

„Prima ediție va fi despre viitor. Noi toți suntem curioși ce ne așteaptă și cum să procedăm ca să fim pregătiți de provocări. Trăim într-o lume dinamică, cu schimbări accelerate și înțelegem că viitorul începe azi! Promit, va fi interesant”, susține moderatoarea emisiunea.

Conferința va dura trei ore, cu începere de la ora 18.00 și va putea fi urmărită la TV8.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram