/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Atletico Madrid - Olympique Marseille, în finala Europa League

04 mai 2018, ora 10:47

Atletico Madrid s-a calificat în finala Ligii Europa, după ce a învins-o în retur, cu scorul de 1-0, pe Arsenal. În tur, la Londra, scorul a fost 1-1.

Golul a fost marcat de Diego Costa, în minutul 45+2.

În cealălalt meci din semifinale, FC Salzburg a reuşit, după 90 de minute, acasă, să anuleze diferenţa cu care a pierdut ca la Marsilia, în partida cu Olympique, 2-0, astfel că partida a intrat în prelungiri. Speranțele austriecilor au fost distruse de golul venit în minutul 117, înscris de Rolando.

FC Salzburg a reuşit, după 90 de minute, acasă, să anuleze diferenţa cu care a pierdut la Marsilia. Au marcat Amadou Haidara, în minutul 53 şi Bouna Sarr, autogol, în minutul 65.

În prelungiri, arbitrul Seghei Karasev a dictat un corner pentru OM, după o fază la care reluările au arătat că ar fi trebuit acordată doar o repunere din colţul careului pentru gazde. A executat Payet, în minutul 117, iar Rolando a reluat plasat din voleu, în dreapta portarului Walke, aducând calificarea francezilor în finala Ligii Europa.

După acest gol, Haidara (Salzburg) a fost eliminat în minutul 119, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Finala Europa League dintre Atletico Madrid și Olympique Marseille va avea loc în data de 16 mai, la Lyon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram