/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/FOTO. VIDEO/ Incendiu la Judecătoria Buiucani. Președintele CSM ne-a asigurat că nu a ars nici un dosar

missing
04 mai 2018, ora 16:21

Incendiul a avut loc în jurul orei cinci dimineața. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, flăcările au afectat bunurile materiale din interiorul încăperii, fără a se răspândi.

La ora 5.03 minute, pompierii au fost alertați de urgență pentru a interveni la lichidarea unui incendiu izbucnit într-un birou din oficiul Judecătoriei sec. Buiucani din municipiul Chișinău. La fața locului au intervenit două echipaje de salvatori și pompieri care au reușit în timp scurt să localizeze arderea”, a menționat Liliana Pușcașu, ofițer de presă IGSU.

Președintele Consiliului Superior al Magistraturii ne-a asigurat că nu a fost afectat niciun dosar, iar, cel mai probabil, flăcările au pornit de la un cablu de la computer.

„Nu a fost nici un dosar incendiat pentru că dosarele erau puse în safeu. A ars doar mobila și bunurile. Dosarele se păstrează în safeu și incendiul a fost localizat repede, în mai puțin de 30 de minute”, a spus Victor Micu, președinte CSM.

Procuratura Municipală a inițiat un proces penal. Au fost dispuse constatări tehnico-ştiinţifice şi, în funcţie de rezultate, va fi adoptată o soluţie legală în legătură cu acest caz.

Reporter: Carolina Russu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram