/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

O statuie reprezentându-l pe Donald Trump gol şi burtos a fost cumpărată cu 28.000 de dolari

missing
04 mai 2018, ora 06:58

Această creaţie a unui colectiv anarhist de pe coasta de vest a Statelor Unite este, probabil, singura dintre cele cinci statui reprezentându-l pe cel de-al 45-lea preşedinte american dezbrăcat care nu a fost distrusă, confiscată sau vandalizată.

Statuile au apărut în august 2016 în locuri publice din Los Angeles, San Francisco, New York, Seattle şi Cleveland, într-un moment în care candidatura lui Donald Trump la preşedinţia SUA suscita scepticism, dar şi un interes crescut.

O galerie de la Hollywood, La Luz de Jesus, a reuşit să obţină una dintre statui înainte ca ea să fie confiscată şi topită.

Cumpărătorul, Zak Bagans, intenţionează să expună statuia în muzeul său din Las Vegas.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram