/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Droguri sintetice în valoare de 160 mii lei, confiscate. Un tânăr vindea cu 800 de lei gramul de „sare”

missing
04 mai 2018, ora 10:14

Timp de două luni, polițiștii au supravegheat suspectul, iar prin intermediul unui ofițer de investigații sub acoperire au fost procurate droguri sintetice, iar în momentul comercializării, suspectul a fost reținut.

În urma perchezițiilor au fost ridicate aproximativ 200 grame de PVP. Suspectul și-a recunoscut vina pe deplin, fiind cercetat în stare de libertate. Dacă va fi găsit vinovat acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 ani.

Actualmente se întreprind acțiuni pentru identificarea altor persoane implicate în schema de comercializare a drogurilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram