/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Google Chrome blochează automat clipurile care pornesc singure

06 mai 2018, ora 10:48

Google a lansat de curând Google Chrome 66. Noua iterație a browser-ului a fost a fost disponibilă pentru câteva săptămâni în beta, dar acum pot profta toți utilizatorii de beneficiile incluse. Pe primul loc, se află un mecanism îmbunătățit pentru blocarea redării automate a clipurilor cu sunet. Gigantul din Mountain View a făcut un pas important în această direcție cu varianta de Chrome lansată luna trecută, dar sistemul de identificare al clipurilor problematice a fost îmbunătățit între timp.

În plus, cel mai popular browser face o treabă mai bună în identificarea clipurilor pe care îți dorești să le auzi și cele care s-ar putea să te deranjeze. Printr-un algoritm de inteligență artificială, învață din istoricul tău online de navigare pe internet site-urile pe care vrei să le auzi și care te-ar încânta mai mult dacă rămân pe silențios. Dacă ai interacționat intenționat cu un clip de pe un site în trecut, înseamnă că site-ul respectiv îți place, iar videourile de acolo vor fi redate fără impedimente.

În cazul în care ești proaspăt utilizator de Chrome sau nu obișnuiești să te autentifici în browser pentru ca setările tale să fie salvate, creația celor de la Google va apela la un alt mecanism pentru a-ți oferi un volum suplimentar de liniște online. Se va folosi de o bază de date cu 1000 de site-uri populare pe care majoritatea celor care navighează pe internet vor să le audă. În timp, lista respectivă se va modela în funcție de preferințele tale personale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram