/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Meghan Markle ar urma să poarte o rochie de mireasă în valoare de 100.000 de lire sterline

06 mai 2018, ora 09:03

Markle, în vârstă de 36 de ani, ar urma să poarte o rochie de mireasă creată de acelaşi designer pe care l-a ales pentru ţinuta ei din fotografiile prin care ea şi prinţul Harry şi-au anunţat logodna.

Rochia ar urma să fie una cusută manual, decorată cu multe mărgele. Aceasta ar urma să fie prima dintre cele două rochii pe care le va purta Meghan Markle pe 19 mai, când se va căsători cu prinţul Harry.

Această rochie ar fi plătită de prinţul Harry şi de familia lui.

„Aceasta este nunta anului şi au fost investite sute de ore pentru crearea rochiei, aproape în întregime manual”, a spus o sursă pentru Daily Mail.

Cea de-a doua rochie a viitoarei soţii a prinţului Harry, pe care aceasta o va purta la recepţia care va avea loc seara, organizată de prinţul Charles la Frogmore House, ar fi creată de Burberry sau Erdem.

Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, şi prinţul Harry, în vârstă de 33 de ani, se vor căsători pe 19 mai, la Capela St. George, pe domeniul Castelului Windsor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram