Prinţul Harry şi fosta actriţă Meghan Markle le-au trimis invitaţilor la nunta lor șapte pagini de instrucţiuni referitoare la ce au voie şi ce NU au voie să facă în ziua cea mare. Astfel, mirii îşi informează oaspeţii că nu vor accepta telefoane şi alte dispozitive de filmat la slujbă şi la banchetul de după ceremonia religioasă, scrie stirileprotv.ro.

Genţile voluminoase trebuie lăsate acasă, iar cadourile nu trebuie aduse personal la nuntă, ci livrate ulterior sau înlocuite de o donaţie.

Cei 600 de invitaţi care vor asista la cununia prinţului Harry sunt rugaţi să ajungă cu câteva ore înainte într-un loc aflat la cinci kilometri de castelul Windsor. Acolo vor fi supuşi controalelor de securitate, vor fi urcaţi în autobuze şi transportaţi la capelă St George, aleasă pentru ceremonia religioasă.

Hugo Vickers, biograf regal: “E mult mai uşor pentru regină şi prinţul Philip, amândoi de peste 90 de ani, să vină la slujbă aici, decât să meargă la Londra la Westminster Abbey. Sunt sigur că acesta a fost un motiv. E mai mică decât Westminster Abbey, mai intimă, dar destul de grandioasă şi deosebită.”

Apoi, mirii vor face tradiţionala plimbare cu trăsura pe străzile oraşului, pentru a putea fi admiraţi de cei 100.000 de oameni care vor merge la Windsor special pentru aceste momente. Iar invitaţii vor merge la o recepţie în cursul după-amiezii, urmată de încă una rezervată prietenilor apropiaţi.

Pentru primul lor dans, prinţul Harry şi Meghan ar fi ales melodia “I wanna dance with somebody” a lui Whitney Houston. La recepţie ar urma să cânte şi Elton John, care şi-a anulat în acest scop două dintre spectacolele programate în Las Vegas.

Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, şi prinţul Harry, cu trei ani mai tânăr, se vor căsători pe 19 mai.