/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Peste 260 de evenimente de 9 mai în toată țara. Câți polițiști vor asigura ordinea publică

missing
08 mai 2018, ora 13:26

Maxian a venit și cu recomandări pentru cetățeni și anume să circule cu transportul public pentru a nu crea ambuteiaje și să nu consume băuturi alcoolice. Polițistul a precizat că persoanele care vor fi în stare de ebrietate nu li se va permite accesul în piață.

Menționăm că, de marți, 8 mai, începând cu orele 13:00 și până pe 10 mai orele 06:00, circulația rutieră va fi sistată pe:bd.Ștefan cel Mare (PMAN), segmentul străzilor: M.Bănulescu Bodoni – A. Pușkin.

Sezonul muzical va fi deschis de concertul anunțat de Igor Dodon. Astfel, pe 8 mai, în Piața Marii Adunări Naționale aceștia vor organiza un concert festiv la care va participa interpretul rus Oleg Gazmanov și Denis Maidanov. Potrivit președintelui Dodon, concertul va culmina cu un foc de artificii.

Democrații își vor organiza concertul pe 9 mai, iar pe scena din PMAN vor evolua Irina Rimes, Delia, formația Blue și Thman Anders – solistul trupei Modern Talking. Pe parcursul zilei, în centrul capitalei va mai avea loc o paradă a tridițiilor și a cântecelor populare, o horă a prieteniei, dar și suprize din partea maestrului Eugen Doga.

Câteva zile mai târziu, pe 12 mai, Partidul Șor invită chișinăuienii la un alt concert cu prilejul „Zilei Victoriei”. Evenimentul va avea loc în Parcul Eroilor Afganezi, iar invitați vor fi interpreții ruși Iosif Kobzon și Lev Leșcenco.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram