/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Care sunt cele mai populare mărci de motociclete în Republica Moldova. Viper, Honda și Yamaha, în capul listei

missing
09 mai 2018, ora 09:54

În primele patru luni ale anului curent au fost înmatriculate în total 250 de motociclete. Printre acestea se numără atât vehicule pe două roți cu motoare cu o capacitate cilindrică mare, cât și motociclete cu o capacitate mai mică.

Proprietarii de motociclete cu capacitate cilindrică a motorului ce nu depășește 500 cm3 aleg mărcile „YAMAHA” și „VIPER”. Astfel, în perioada 1 ianuarie – 1 mai 2018, au fost luate la evidență 127 de motociclete de marca „VIPER” și 25 de marca „YAMAHA”.

Conform datelor din Registrul de stat al transporturilor, în prezent, în Republica Moldova sunt înmatriculate peste 20.700 de motociclete de diferite mărci și modele. Dacă în anul 2016 au fost luate la evidență 1.255 de vehicule pe două roți, anul trecut au fost înregistrate aproximativ 1.370 de motociclete.

Înmatricularea motocicletelor poate fi efectuată la orice subdiviziune teritorială a Departamentului înmatriculare a mijloacelor de transport și calificare a conducătorilor auto a Agenției Servicii Publice. Menționăm că, în prezent, în cadrul instituției se lucrează asupra simplificării proceselor operaționale de prestare a serviciilor publice, inclusiv a celor cu privire la înmatricularea vehiculelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram